nedeľa 15. októbra 2017

Termo taška

Určite to poznáte. Jedlo, ktoré by ste si radi zobrali, no nemôžete, pretože musí mať určitú teplotu, aby sa nepokazilo. Určite to poznáte, leto, kedy vaše potraviny sú teplé a nechutné. Alebo naopak zimu, kedy vaše potraviny chcete udržať teplé, a nie chladné.


Asi vám nebude treba hovoriť, že takáto vecička bola už dávno vymyslená a jej názov je termo. Či už ide o termotašku, termopohár alebo termosku, všetko sa snaží čo najdlhšie udržať teplo, a tak zachovať vaše jedlo či nápoj v čo najlepšej kondícií tak, aby vám chutilo. A to aj po určitej dobe.
V tomto článku som sa rozhodla vám prezentovať jednu z termo tašiek. Pýtate sa prečo? Pretože ide o tašku, ktorá má nevídané sfarbenie – respektíve vzorovanie, a tak si človek na prvý pohľad ani neuvidí, že naozaj udržiava teplo. Dokonca sa s ňou človek ani nemusí hanbiť vyjsť na ulicu. Termo taška má krásne vzory, a vyzerá naozaj crazy a mladistvo. Očakával by ste, že niečo takto vyzerajúce môže byť aj temotaška?



Čo sa týka tzv. tesnenia, alebo výdrže udržania tepla, ide o klasickú tašku, ktorá dokáže udržať teplo niekoľko hodín, nie je to však dokonalé, a tak by som vám odporúčala prihodiť si do nej napríklad fľašku horúceho čaju alebo ľadového nápoja, pre lepšie udržiavanie teploty. V každom prípade však jej výzor nie je na úkor kvality, čo ocení množstvo štýlových žien. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára