piatok 14. apríla 2017

Lakové rozmaznávanie

A opäť sa vraciame k lakom, tektokrát so zaujímavou porovnávačkou kedy budem porovnávať dva produkty a to dva laky od Nivei. Prvý je Nivea Mega strong a druhý je Nivea Volume Care.

Tieto dva laky sa od seba odlišujú čo sa týka designu naozaj minimálne, nakoľko je základný vzhľad rovnaký. Ako prvé si každý človek pozerá na samotný objem, ktorý majú tieto dva laky rovnaký a to obvyklú Nivea veľkosť 250 ml, čo je celkom prijateľné. Tvar týchto lakov je ideálny do ruky, takže sa s ním veľmi dobre lakujú vlasy, keďže sa dobre drží v ruke. Čo sa týka vzhľadu oba sú v trblietavom designe, pričom celá fľaša je ladená do sivej farby. Rozdielny je len samotný názov, ktorý odlišuje aj tento obal. Nivea Mega Strong má tmavé písmo, ktoré je modrej farby a čo sa týka Nivea Volume Care, aj ten je modrej farby avšak slabo modrej, čo ich od seba odlišuje. Čo sa týka vlastností, navzájom sa od seba odlišuje aj číslo, keďže číslo tuženia u Volume Care je 4/6, pričom Mega Strong má najvyšší stupeň tuženia a to 6/6.

Nivea Mega Strong má veľmi silné tuženie, čo znamená, že dokáže udržať každý účes v správnom tvare tak, aby sa účes neuvolnil a ani nerozpadol. Je naozaj veľmi dobrý a osobne som si ho naozaj zamilovala. Postačí z neho použiť naozaj troška a tuženie je absolútne úžasné, takže ho môžem vrele odporúčať.

Nivea Volume Care je o čosi slabší čo sa týka tuženia. To človek vidí už pri prvom streknutí, nakoľko samotné tuženie nie je natoľko silné ako Mega Strong, takže je vhodnejší na každodenné použitie. Napríklad pri úprave ofiny alebo podobných maličkých detailov. Na druhej strane obsahuje malé trblietky, ktoré dokážu samotný účes poriane oživiť.

Osobne som si oveľa viac obľúbila Mega Strong kvôli jeho silnej fixácií, čo pomáha najmä na moje nepoddajné vlasy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára