piatok 27. novembra 2015

Prajte si jednoducho ale úspešne

Ak máte radi ezoterické knihy, určite neprehliadnite knihu úspešného priania Přejte si jednoduše, ale úspěšně!

Přejte si jednoduše, ale úspěšně! (Pierre Franckh)

Výzor
Kniha má veľmi pekný, veselý obal ktorému sa nedá nič vytknúť

Obsah
Kniha "Prajte si jednoducho, ale úspešne!" Je pokračovaním najpredávanejšej knihy Pierra Franckha "Ako si správne priať". V tejto novej knihe autor ukazuje, ako sa aj naozaj veľká želanie môžu plniť, aké sú bežné chyby pri priania si a ako sa ich vyvarovať.

Do knihy sú tiež zaradené príbehy ľudí, ktorí si úspešne priali zdanlivo nemožné. Pierre Franckh odpovedá na často kladené otázky, podáva praktické rady a navrhuje najlepšie formulácie, akými je vhodné si priať. Autor píše aj o svojich osobných skúsenostiach rovnako ako oo tom, akými slovami si prial svoju ženu, svoj dom, peniaze a úspešnú kariéru.

Je pre mňa kniha Prajte si jednoducho, ale úspešne! to pravé?
Kniha Prajte si jednoducho, ale úspešne! určite zaujme všetkých, ktorí si chcú niečo priať, ale nevedia ako na to. A všetci, kto už sa prianím si zaoberajú, zistí, že kniha Prajte si jednoducho, ale úspešne! je jedinečnou podporou k tomu, aby dosiahli to, v čo dúfajú

Osobná skúsenosť
Pierre je jeden z najlepších autorov ezoterických kníh, ktorých som kedy čítala.
Každá jedna jeho kniha má nesmierne hlbokú myšlienku a ž jeho kníh vyžaruje úžasná pozitívna energia.

Ja osobne mám z tejto knihy taký dojem, že je to prehĺbenie titulu Tajomstvo od Rhondy Byrne. A to hlavne čo sa týka samotného priania. Veľa ľudí sa o to pokúša, ale nevedia ako a možno sa o to ani poriadne nesnažia.

Táto kniha doplňuje princípy, ako si treba správne priať a aké sú základné princípy úspešného priania, poprípade aké najčastejšie chyby robíme pri prianiach a teda sa ich snaží nás proti nim varovať.

Ak človek hľadá vo svojom živote zmenu. Ak ho už unavuje jednotvárny život, v ktorom sa mu nikdy nič nedarí a aj keď áno, jeho šťastie nebolo nikdy dlhšie ako jeden deň, či šťastie vystriedala ešte väčšia katastrofa, potom hľadajte chybu vo svojom vnútri – vo svojich myšlienkach.

Túto knihu je najlepšie prečítať viackrát, aby si človek túto metódu naozaj veľmi dobre oslovil a jeho život sa naozaj zmenil. V každom prípade musím vrele odporúčať túto knihu.

Hodnotenie
Pierre patrí k môjmu obľúbenému spisovateľovi a ani táto kniha pre mňa nebola sklamaním. Preto hodnotím túto knihu 10/10

Týmto by som sa veľmi pekne chcela poďakovať kníhkupectvu preskoly.sk, ktoré mi túto knihu ponúklo ako recenzný výtlačok. Ak vás kniha zaujala, nájdete ju TU.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára