štvrtok 6. októbra 2016

Šperkovanie

Aj vy máte radi šperky? Šperky dokážu oživiť a podtrhnúť krásu človeka, no ručne vyrábané šperky dokážu vyjadriť aj to, čo máte vo vnútri. Prečo si teda jeden taký šperk nevyrobiť? Alebo rovno hromadu? České nakladateľstvo metafora obohatila svoj sortiment o ďalšie dve unikátne knižky s názvom Drôtené šperky s korálkami a micro macramé. Tieto dve knihy vás naučia ako si vyrobiť vlastný a zároveň unikátny šperk v priebehu niekoľkých hodín.

Micro Macramé vám ponúka 27 fantastických šperkov, ktoré si dokážu spraviť tak začiatočníci ako aj pokročilí. V knižke na vás čakajú nádherné náramky, unikátne náušnice ale aj náhrdelníky či prívesky. V knihe nájdete jednoduché uzlíkové výtvory ale aj komplikovanejšie tvary.

Drôtené šperky s korálkami objavte krásu drôtu, z ktorého dokážete vytvoriť naozaj unikátne a nádherné výtvory. Túžite po náušniciac, náramkoch či náhrdelníkoch a príveskoch? Kniha vás naučí základné postupy, no zároveň vám zhrnie pomôcky, ktoré budete pri drôtovaní potrebovať. V druhej časti sa však konečne dostanete k praxi, a tak si budete môcť vyrobiť váš vlastný šperk.

Veľa šťastia a dúfam, že sa vám vaše výtvory podaria :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára