pondelok 4. januára 2016

Ergonomická podložka pod myš

Originálna podložka pod myš vyčarí úsmev alebo aspoň úškrn nejednému z nás. Práve preto som aj ja siahla po tejto veľmi rozkošnej a zaujímavej podložke v štýle kravičky.

Podložka je tvarovaná tak, aby bola čo najpohodlnejšia pri práci na počítači. Vďaka jej tvarovaní môže byť človek aj niekoľko hodín za počítačom a to bez bolesti ruky.
Celkový vzhľad je naozaj detailné prepracovaný. Ergonomické vyvýšenie pre pohodlnosť pri narábaní s myškou je vytvarované a sfarbené do kravieho pysku. Je ružové a dokonca sú na ňom naznačené aj nozdry. Dolná časť podložky je vyobrazené ako telo kravičky, ale aj samotná hlava s očami a rohmi, či dokonca chvost. Kravička je bielej farby s čiernymi fľakmi, čiernymi očami a.chvostom. Ňufák má ružovej farby a nozdry sivej. Spodná časť podložky je čiernej farby.

Rozmery tejto roztomilej podložky sú naozaj veľmi priateľné. Podložia nie je ani veľká, ani malá a zároveň je mäkká a veľmi pohodlná k ruke.

Samotná myška sa po podložke veľmi dobre pohybuje. Napriek tomu, že je podložia farebná, ukazovátor myšky sa nezadrháva a ani neželá. Myška sa veľmi ľahko a pohodlné pohybuje po podložke. Teda z hľadiska funkčnosti je naozaj perfektná.

Výhody tejto myšky vidím najmä v designe, ktorý je veľmi pekný a unikátny. Taktiež sa mi veľmi páči ergonomický tvar, ktorý je účinný najmä proti vzniku karpálneho tunela a taktiež je plne funkčná a veľmi pohodlná.

Za nevýhodu považujem iba to, že je len v jednom designe (privítala by som ju aj v iných zvieracích motívoch). Iné nevýhody nepoznám.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára